Nachtvlinders / Lichtvlinders: Walking act

Dat nachtvlinders op licht afkomen is algemeen bekend. Maar dat ze ook licht geven is toch wel bijzonder. Hoe kun je je festivalbezoekers beter lokken en betoveren dan met deze schitterende lichtvlinders!

‘Vanaf de schemering zullen nachtvlinders op het licht af komen, hoewel de meeste soorten pas na middernacht zullen verschijnen. De meeste vlinders heb je dan waar je ze hebben wilt en kun je goed bekijken’.

Walking act: De lichtvlinders lopen langzaam rond en waaieren met hun vleugels. Ze brengen sprookjesachtig licht in de duisternis.
Sfeermaker op festivals en events.
Prachtig om te zien.

In te zetten bij:
Opening, optocht, entree act, parade etc
Mensen vinden het ook te gek om met de lichtvlinders op de foto te gaan. Wij lopen niet op stelten en hebben een menselijke maat 🙂
Meer foto’s zijn te vinden op Facebook

Tarief: op aanvraag

Reiskosten 0,19 ct per km
+ Parkeer / verblijfskosten

Leuk om te lezen:
Recepten
 – Er zijn vele tientallen strooprecepten om nachtvlinders te lokken in omloop. Bijna iedere nachtvlinderaar heeft zijn eigen favoriete recept. De belangrijkste ingrediënten zijn altijd suiker of fruit en alcohol (klinkt bekend 😉 red.). De alcohol verspreidt de geur van de zoetigheid beter. Bovendien worden nachtvlinders er een beetje suf van, waardoor ze goed te bekijken zijn. (Maar tijdens werktijd drinken we niet!!)
Bron: http://www.nachtvlindernacht.nl/index.php?id=57

Comments are closed

Verified by MonsterInsights